huizen te koop rijsbergen

Algemeen karakteristiek vrijstaand woonhuis met op de begane grond een ruime doorzon woonkamer met opkamer en toegang tot een kelder aangebouwde keukenAlgemeen ruim vrijstaand levensloopbestendig la. Alle aanbiedingen met foto en prijs.


Jaren 30 Voordeur In Oude Staat Terugbrengen Werkspot Voordeur Houten Voordeuren Ramen En Kozijnen

Verspreide huizen in het Oosten 3.

. Alle 1 huizen die te koop staan in Rijsbergen. Rijsbergen is een plaats in de gemeente Zundert binnen de provincie Noord-Brabant. Soort object Woonhuis Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2003 Bouwvorm bestaande bouw.

Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Rijsbergen. Bekijk alle woningen in Rijsbergen zoek nu uw woning te koop op Koopwoningennl Toegang tot alle woningen in Rijsbergen van appartementen tot huizen. 2021 van Jaap 1 Villa Te Koop Villa In Rijsbergen 698000 Rijsbergen Noord Brabant 8 kamers 217 m².

Verkoopduur woningen in Rijsbergen De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsbergen is 40 dagen. Alle 2 huizen die te koop en te huur staan in Rijsbergen. Met 2 koopwoningen het grootste actuele aanbod in NL.

Minister Verschuurstraat 12 Rijsbergen 4891 AD - Huispedianl Minister Verschuurstraat 12 4891 AD Rijsbergen 74 m2 wonen 286 m2 perceel 5 kamers Kaart 289000 kk. Lijndonkseweg 9 te BAVEL Schitterend gelegen ruime vrijstaande bungalow 590 m³ met garage en grote schuur ca. Alle aanbiedingen met foto en prijs.

Ad Alle beschikbare appartementen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 549392 euro. Bungalowpark 1 Rijsbergen 4891 AA - Huispedianl Bungalowpark 1 4891 AA Rijsbergen 166 m2 wonen 668 m2 perceel 5 slaapkamers Kaart 425000 kk.

Bekijk bij Van Hassel makelaars og. Er staan 15 woningen te koop in Rijsbergen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Prijs 795000- kk.

Woning is opgeslagen Bewaar deze woning. Aan de westkant van Rijsbergen gemeente Zundert tussen de Hoefstaart en de Pannenhoefsebaan worden 12 bouwkavels en 12 twee-onder-een-kap woningen ontwikkeld. Bekijk bij Van Hassel makelaars og.

Woning met groot perceel De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning 1495000 te delen door de gebruiksoppervlakte wonen 297 m². 285000 - 298000 Geschatte woningwaarde Gelegen in Rijsbergen ligt deze karakteristieke woning in de Minister Verschuurstraat. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen.

Straal 1 km 5 km 10 km. Bekijk fotos plattegronden filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. De kavelgrootte varieert van circa 700 m2 tot 1250 m2 de twee-onder-een-kap woningen zullen door ontwikkelaar Somnium Real Estate worden gebouwd.

Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen. Bekijk alle huizen te koop in Rijsbergen Huizen. Door de grote perceeloppervlakte is de vraagprijs per m² in deze situatie minder geschikt voor het vergelijken.

Zoek je huizen te koop in Rijsbergen Rijsbergen. Bekijk bij Makelaar Sander alle 0 huizen die te koop staan in Rijsbergen. Huizen te koop in Rijsbergen.

Op funda vind je het meest complete aanbod met 6 huizen te koop. Ad Alle beschikbare appartementen. Zeer rustig en bijzonder gelegen twee-onder-één-kapwoning met eigen oprit en ruime garage op mooi perceel van ca.

Te Koop Eengezinswoning In Rijsbergen 389000 Rijsbergen Noord Brabant 3 kamers 102 m² Beschrijving karakteristiek charmant halfvrijstaand gelegen rondom het centrum instapklaar fijne tuin en dubbele garage. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsbergen. Door de grote perceeloppervlakte is de vraagprijs per m² in deze situatie minder geschikt voor.

Heiveld 21 te RIJSBERGEN Te koop. 3 Vrijstaande woningen in Rijsbergen vanaf 2000. Bekijk bij Schalk Makelaardij alle 6 huizen die te koop staan in Rijsbergen.

Zoek in het beste woningaanbod voor Rijsbergen. Huis te koop in Rijsbergen. Vind jouw nieuwe woning in Rijsbergen op Parariusnl.

Woning kopen in Rijsbergen. Zoek tussen 6 Huizen te koop in Rijsbergen vanaf 89000. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Algemeen karakteristiek vrijstaand woonhuis met op de begane grond een ruime doorzon woonkamer met. Woning met groot perceel De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning 895000 te delen door de gebruiksoppervlakte wonen 301 m². Verspreide huizen in het Westen 1.

424000 - 446000 Geschatte woningwaarde Gelegen in Rijsbergen ligt deze bijzondere en ruime bungalow aan de Bungalowpark.


Grote Grijs Gespoten Plantenbakken Op Wieltjes Tuin Tuin Bloembakken Houten Plantenbakken


Rooimond 2 In Buurmalsen 4197 Bs Woonhuis Te Koop Gerssen Donkersloot Makelaars Tuin Buitenruimte Balkenplafond


Pin Op Kleine Tuinen


Diy Een Buitenkeuken En Zitbankje In Een Tuin Buitenkeuken Buitenbarbecue


Meubel Van Steigerhout Op Maat Gemaakt Bij Strandmeubel Nl Tuin Windscherm Tuin Hortensia Tuin


Pin Op Wonen Aan Het Water


Huis Te Koop Burggraaf 26 28 7371 Cx Loenen Funda In 2021 Binnentuin Muurisolatie Zijtuin


Plakhout Wit Waas Mix Plakhout Wand Plafondbekleding Hout Karwei Wandbekleding Wanden Buitenmuren


Kokkari Op Samos Steegje Samos Vakantie Vakantiebestemmingen


Buitenkeuken Buitenkeuken Buitenkeukens Diy Buitenkeuken


Afbeeldingsresultaat Voor Houten Droogrek Zelf Maken Wasrek Droogrek Woonaccessoires


Huis Te Koop Breedschotsestraat 8 A In Rijsbergen Voor 1 250 000 K K Rijsbergen Huis Kopen Tuin


Plantenbak Tuininrichting Tuin Tuin Buitenprojecten Plantenbak


Pin Op Tuin


Leuk Zelfmaakidee Diy Met Boomstammen Interieur Huis Huisinrichting


Appartement Te Koop Gevers Deynootplein 71 In Den Haag Voor 475 000 K K Badkamer Den Haag Appartement


Het Oude Loo In Apeldoorn Holland Netherlands Netherlands Travel Apeldoorn


Pin Op 1


Luxe Paardenstallen Brink Paardenstallen Lunteren Paardenstallen Paardenboxen Stallen


Pin Op Raam Aanbouw


Flagstones Met Grind Als Opvulling Tuin Achtertuin Tuinpad


Pin Op Onroerend Goed


U Betonsteine Garten Hinterhof Kuche Outdoor Kuche Selber Bauen


Veranda Zeilen Fortex Voortent Nederland Zeilen Veranda Tuin Gebouwen


Huis Te Koop Breedschotsestraat 8 A In Rijsbergen Voor 1 250 000 K K Rijsbergen Huis Huis Kopen


Villa With Sea View And Gorgeous Tropical Garden Tropical Garden Gorgeous Gardens Garden


Pin Op Boerderijen


Buitenkeuken Buitenkeuken Buitenkeuken Diy Buitenkeukens


Pin Op Home Decor


Zeer Royale Vrijstaande Villa De Wingerd Met Verwarmd Zwembad Qualis Nvm Makelaars Huisstijl Villa Herenhuis


Prachtige Buitenplaats Pickensteeg Qualis Nvm Makelaars In 2020 Hoofdslaapkamer Toegangsdeuren Balkenplafond


Huis Te Koop Breedschotsestraat 8 A In Rijsbergen Voor 1 250 000 K K Huisstijl Huis Rijsbergen

0 Response to "huizen te koop rijsbergen"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel